Cotlete de porc cu roșii și fasole

Cotlete de porc cu roșii și fasole
Cotlete de porc cu roșii și fasole durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 386 de calorii, 32 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,4 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii, salvie, cotlete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81%, ceea ce este super. Rețete similare includ fasole și roșii, carne de porc prăjită ușor cu fasole și fasole și fasole verde, salată de roșii și busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge ușor o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Umpleți o cratiță cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. După ce apa fierbe, adăugați fasolea verde și reveniți la fierbere. Gătiți neacoperit până când fasolea verde devine crocantă și fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți fasolea, rezervând 2/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Răspândiți fasolea în tava de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați cotletele de porc și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se condimentează cotletele rumenite cu sare, piper, salvie și usturoi, apoi se aranjează peste fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Turnați lichidul rezervat pentru gătit fasolea în tigaie și amestecați bucățile rumenite până se dizolvă.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se toarnă peste cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
9
Așezați feliile de roșii peste cotletele de porc și acoperiți fiecare cu o felie de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Cotlet De PorcCotlet De Porc
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și devine maro auriu, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor de porc ar trebui să indice 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista