Cotlete de porc cu roșii și fasole

Cotlete de porc cu roșii și fasole
Cotlete de porc cu roșii și fasole durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 386 de calorii, 32 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,4 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii, salvie, cotlete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81%, ceea ce este super. Rețete similare includ fasole și roșii, carne de porc prăjită ușor cu fasole și fasole și fasole verde, salată de roșii și busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge ușor o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Umpleți o cratiță cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. După ce apa fierbe, adăugați fasolea verde și reveniți la fierbere. Gătiți neacoperit până când fasolea verde devine crocantă și fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți fasolea, rezervând 2/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Răspândiți fasolea în tava de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați cotletele de porc și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se condimentează cotletele rumenite cu sare, piper, salvie și usturoi, apoi se aranjează peste fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Turnați lichidul rezervat pentru gătit fasolea în tigaie și amestecați bucățile rumenite până se dizolvă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă peste cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
9
Așezați feliile de roșii peste cotletele de porc și acoperiți fiecare cu o felie de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și devine maro auriu, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor de porc ar trebui să indice 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista