Cotlete de porc cu muștar măr glazurat și ceapă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 258 calorii. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar, Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar De Arțar, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar Și Bourbon.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper. Gatiti Cotletele de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Sotati ceapa si usturoiul in tigaie la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați măr, și sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se amestecă muștarul de miere și cidrul de mere și se fierbe 5 minute sau până se încălzește bine. Spoon peste cotlet de porc.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.