Cotlete De Porc Cu Miere-Pecan
Cotletele de porc cu miere-Pecan necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, făină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cotlete De Porc Cu Miere-Pecan, Minunat Miere Pecan Cotlet De Porc, și Cotlete De Porc Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dragă cotlet de porc în făină.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare; adăugați cotlete de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți Cotletele de porc și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; păstrați cald.
Se amestecă mierea și ingredientele rămase; se adaugă în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti, acoperit, 7 minute.
Serviți Cotletele de porc cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.