Cotlete de porc cu gremolata portocalie

Cotletele de porc cu gremolata portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 220 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Un amestec de sare kosher, suc de portocale, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de curcan prăjite la tigaie cu gremolata portocalie, Cutite de porc glazurate cu portocale și miere, și Cutite de porc portocaliu-ghimbir cu Salsa de Mango-roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare; dragă carne de porc în făină.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 6 felii de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Așezați carnea de porc gătită pe un platou; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de ulei și restul de 6 felii de porc.
Adăugați suc de portocale, 1/3 cană de apă, marmeladă și oțet în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați pătrunjelul, coaja de portocală și usturoiul într-un castron mic; amestecați cu o furculiță pentru a combina. Lingură amestec de suc de portocale peste carne de porc; se presară uniform cu amestec de coajă de portocală.