Cotlete de porc cu crustă Pesto, cu gulere dulci-acrișoare

Cotlete de porc cu crustă Pesto, cu gulere dulci-acrișoare
Cotletele de porc cu crustă Pesto, cu gulere dulci și acrișoare, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 791 calorii, 47G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Cotlet de porc cu crustă de cartofi cu sos Pesto, Cotlet de porc dulce și acru, și Cotlet De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 2 ingrediente.
2
Lăsați să stea 12 până la 15 minute; scurgere.
3
Înveliți Cotletele de porc cu jumătate de pesto; dragă în panko, apăsând ușor pentru a adera. Gatiti in 1/4 cana de ulei fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 6-7 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei de măsline în tigaie; se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați gulere și gătiți 3 până la 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă împreună oțet și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la collards, și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
OțetOțet
6
Se ia de pe foc. Se amestecă stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
StafideStafide
7
Serviți Cotletele de porc cu gulere și pesto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Collard GreensCollard Greens
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții5
Scor De Sănătate59
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista