Cotlete de porc cu crustă de coriandru cu sos de arahide Chipotle
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 56 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cotlet de porc, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlete de porc cu arahide și Panko în stil thailandez, Cotlet De Porc Cu Crustă De Alune Cu Sos Morel, și Cotlet de porc cu crustă de cartofi cu sos Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de cracker și 1/4 cană de coriandru în placa de plăcintă. Înmuiați cotletele în ou, apoi în amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
2
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 3 cotlete; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până la terminare (145F).
4
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu 1 lingură. din uleiul rămas și cotletele rămase; se ia de pe foc, apoi se lasă să stea 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Între timp, încălziți uleiul rămas în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Adăugați bulion, unt de arahide, ardei și zahăr; se amestecă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se fierbe la foc mediu-mic 3 min. sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Ardei
Bulion
Zahăr
8
Serviți cotletele acoperite cu sos, nuci și coriandru rămas.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.