Cotlete de porc cu brânză albastră
Cotletele de porc cu brânză albastră necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD per porție. Acest fel principal are 522 de calorii , 34 g de proteine și 42 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, pudră de usturoi, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Această rețetă de la Taste of Home are 3 fani. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 59% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu brânză , Salată de sfeclă și brânză albastră cu sos de vinaigretă cu citrice și Burger de curcan cu brânză albastră și ciuperci .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până se îngroașă. Între timp, într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în ulei la foc mediu până când sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute.
Se presară cu pudră de usturoi și piper.
Se amestecă brânza albastră în smântână; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 2-3 minute sau până când brânza se înmoaie.
Se toarnă peste cotlete de porc.