Cotlete De Porc Coapte În Stil Grecesc

Cotlete De Porc Coapte În Stil Grecesc
Cotletele de porc coapte în stil grecesc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cotlete De Porc În Stil Grecesc, Cotlete De Porc În Stil Grecesc, și Cotlete De Porc În Stil Asiatic La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente.
2
Se amestecă împreună făina și piperul. Înveliți ambele părți ale cotletelor de porc uniform cu amestec de făină. Gătiti Cotletele de porc într-o tigaie rezistentă la cuptor ușor unsă la foc mediu 2 minute pe fiecare parte. Se amestecă amestecul de ardei gras roșu peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați brânza feta și măslinele într-un castron mic. Lingura amestec uniform peste cotlet de porc, și se coace, acoperit, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista