Cotlete De Porc Butterflied De Modă Veche

Cotlete De Porc Butterflied De Modă Veche
Cotletul de porc Butterflied de modă veche este un lactate gratuit rețetă cu 1 porții. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți carne de porc, piper, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cubanez În Stil Cubanez, Cotlet de porc fluturat cu Gorgonzola-Topping de pere, și Cotlete De Porc De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză adâncă sau o oală cu ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Butterfly cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Așezați firimiturile de pâine într-un vas separat de mică adâncime. Spargeți oul într-un castron și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați sare și piper în ou pentru a obține aroma. Înmuiați coapsa de porc în făină pe ambele părți, în spate și în față. Înmuiați coapsa de porc, din spate și din față, în ou. Acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De PorcCarne De Porc
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați coada de porc acoperită cu pesmet în ulei fierbinte, fie într-o tigaie, fie într-o friteuză adâncă. Gatiti pana se face bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De PorcCarne De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista