Cotlete De Porc Asiatice Cu Ghimbir La Grătar

Cotlete De Porc Asiatice Cu Ghimbir La Grătar
Cotletele de porc cu ghimbir asiatic la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 226 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pasta de usturoi chile, sos de soia, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc Asiatice la grătar și Baby Bok Choy, Cotlet De Porc La Grătar, Pere Asiatice Și Ceapă Torpilă, și Cotlet de porc la grătar cu chutney de piersici cu ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient puțin adânc, amestecați sucul de portocale, sosul de soia, ghimbirul, coaja de portocală, usturoiul, pasta de chile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Pastă De ChiliPastă De Chili
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SareSare
2
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte. Întoarceți ocazional Cotletele de porc în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
3
Preîncălziți grătarul la foc mare și grătarul ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Cotletele de porc la grătar timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista