Cotlete de porc afine-ananas

Cotlete de porc afine-ananas
Cotlete de porc cu afine și ananas ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 25,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 492 g de proteine, 99 g de grăsimi și un total de 3221 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și luați unt, zahăr, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Rețete similare sunt Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas și caise, Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas și caise și Cotletele de porc cu ananas.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne atinge 160°. Între timp, scurgeți ananasul, sucul de rezervă și 3/4 de cană de ananas (păstrați ananasul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
(recomandat: Marca Soho)(recomandat: Marca Soho)
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
2
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat sucul de ananas și sucul rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă untul, merisoarele și ananasul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Băuturi Răcoritoare Lămâie-lime NeîndulcitAmestec De Băuturi Răcoritoare Lămâie-lime Neîndulcit
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
Fructe Tartinabile 100% AfineFructe Tartinabile 100% Afine
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
(recomandat: Marca Soho)(recomandat: Marca Soho)
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
3
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista