Cotlete De Muștar De Miere
Miere de muștar de muștar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de caise, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Pui Cu Muștar De Miere, Cotlete și cartofi de curcan cu muștar de miere, și Cotlete De Miel Cu Miere Și Muștar Cu Chaturi Pentru Bebeluși.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aliniați o foaie de copt cu un suport de sârmă.
Încălziți cuptorul la 275 grade F.
Tăiați grăsimea din cotlet și sandwich fiecare cotlet între 2 bucăți de hârtie cerată sau plastic. Puneți cotletele la o grosime de 1/8 inci și condimentați cu sare și piper, după gust.
Într-un vas superficial combinați muștarul, mierea și oțetul.
Adăugați cotletele și întoarceți-le pentru a acoperi în sos lipicios. Pe o farfurie combinați firimiturile de pâine cu cimbru și coaja de lămâie. Apăsați cotletele în firimituri pentru a acoperi uniform.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pana cand sunt crocante, 3 - 4 minute pe fiecare parte. Aranjați cotletele pe foaia de copt cu suportul și dați-le la cuptor pentru a le menține crocante. La tigaie, la foc mic, se adaugă untul și se topește.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut. Amestecați conservele, apoi bateți în stoc. Gatiti cateva minute pentru a se ingrosa si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Transferați cotletele din cuptor într-un platou de servire și tocați cu sos dulce-savuros înainte de servire.