Cotlete de miel marinate la grătar cu roșii cherry balsamice
Cotletele de miel marinate la grătar cu roșii cherry balsamice sunt un fără lactate garnitură. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Miel Marinate La Grătar Cu Roșii Cherry Balsamice, Cotlet De Miel Marinat Balsamic, și Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă miere, oțet, usturoi, sare și piper și se transferă într-o pungă de plastic sigilabilă.
Adăugați miel, apoi sigilați punga, apăsând excesul de aer și întorcându-vă pentru a distribui marinada. Marinați mielul, răcit, întorcându-se ocazional, 1 oră. Aduceți mielul la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac.
Scoateți mielul din marinadă, rezervând marinada. Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), grătiți mielul pe grătar ușor uns, rotind o dată, aproximativ 4 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Gatiti rosiile (inca pe Vita de vie, daca folositi) intr-o tigaie de unica folosinta, acoperita cu capac de gratar, rotind cu grija, pana se inmoaie si abia incep sa se desparta, aproximativ 8 minute.
Stropiți oțet balsamic peste roșii, întorcându-vă la acoperire, apoi gătiți, neacoperit, până când oțetul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute.
Aduceți marinada rezervată cu orice suc de miel acumulat pe platou la fiert într-o cratiță mică și grea, acoperită.
Stropiți mielul cu marinată și serviți cu roșii.
* Mielul și roșiile pot fi, de asemenea, la grătar în loturi într-o tigaie de grătar ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat (roșiile vor dura mai puțin timp pentru a se înmuia, aproximativ 3 minute).
Fiecare porție (inclusiv orz) conține aproximativ 429 de calorii și 14 grame de grăsime.