Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline

Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu tapenadă de măsline. O porție conține 167 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei proaspăt crăpat, mentă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picior dezosat la grătar de miel umplut cu tapenadă de măsline, Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan, și Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru marinată: cu un cuțit ascuțit, curățați cotletele, tăind capacul în exces de grăsime și orice fragmente osoase. Într-un bol mediu de amestecare, combinați menta, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul, sucul de lămâie, frunza de dafin, sarea și piperul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați Cotletele de miel într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinata deasupra. Marinați până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Pentru tapenadă: într-un robot de bucătărie, pulsați împreună măslinele, coaja de portocală, pătrunjelul, hamsia și chile până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Stropiți în uleiul de măsline și sucul de portocale în timp ce continuați să pulsați aproximativ un minut, până când ingredientele sunt încorporate și tapenada este o pastă grosieră. Nu peste proces. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
6
Pentru Cotletele de miel cu OS t: Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Folosind clești și un prosop de hârtie șters cu ulei, ștergeți grătarele grătarului pentru a curăța și a crea o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți mielul din marinată, ștergând excesul și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Așezați cotletele pe grătar, cu partea grasă în jos. Grătați aproximativ 2 minute și rotiți 45 de grade pentru a forma un marcaj încrucișat. Continuați grătarul încă 2 minute și răsturnați. Rotiți Cotletele de miel la 45 de grade pentru a termina și aduceți la temperatura de gătit dorită, 5 până la 6 minute în total pentru 135 de grade F temperatura internă sau mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Pentru a servi: aranjați Cotletele de miel pe vasul de servire, garnisind fiecare cu aproximativ 1 lingură tapenade, terminând cu mentă sfâșiată și servind cu tapenade rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista