Cotlete de miel la grătar cu sos de rozmarin și orez sălbatic-pilaf de fenicul

Cotlete de miel la grătar cu sos de rozmarin și orez sălbatic-pilaf de fenicul
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de miel la grătar cu sos de rozmarin și orez sălbatic-pilaf de fenicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 898 calorii, 102G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $20.47 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de garnitură: fenicul, Cotletele de miel cu coaste, piperul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Cotlete De Miel Cu Pilaf De Orez Cu Spanac, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți Cotletele de miel cu ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Salote Mari8 Salote Mari
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Se servește cu sos de rozmarin și Pilaf de orez sălbatic-fenicul; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista