Cotlete de miel la grătar cu sos de rozmarin și orez sălbatic-pilaf de fenicul

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de miel la grătar cu sos de rozmarin și orez sălbatic-pilaf de fenicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 898 calorii, 102G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $20.47 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de garnitură: fenicul, Cotletele de miel cu coaste, piperul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Cotlete De Miel Cu Pilaf De Orez Cu Spanac, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți Cotletele de miel cu ulei și presărați sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Se servește cu sos de rozmarin și Pilaf de orez sălbatic-fenicul; garnisiți, dacă doriți.