Cotlete De Miel La Grătar Cu Condimente Dulci
Cotletele de miel la grătar cu condimente dulci sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 43 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de chimen măcinat, cotlet de miel, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cotlete De Miel Condimentate La Grătar, Cotlet De Miel La Grătar Condimentat Indian, și Cotlet De Miel La Grătar Condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul uniform peste miel.
Așezați mielul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.