Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați Cotletele de miel Herbes de Provence cu Orzo. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 238 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, ardei gras, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de miel cu Herbes de Provence, Cotlet De Miel Sotat Cu Herbes De Provence, și Herbes de Provence-cotlet de miel cu crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
3
Scurgere.
4
Combinați pastele, spanacul și următoarele 5 ingrediente (prin ulei) într-un castron mediu. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Paste
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, herbes de Provence, muștar și piper într-un castron mic. Frecați mielul uniform cu amestec de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Muștar
Piper
Miel
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 6 minute, întorcându-se o dată la jumătatea gătitului sau până la gradul dorit de coacere.