Cotlete de miel cu prune uscate

Cotlete de miel cu prune uscate
Cotletele de miel cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 935 calorii, 39G de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de amidon de porumb, suc de portocale, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crock Pot cotlete de miel marocane și prune uscate, Miel de toamnă cu prune uscate, și Tagine de miel cu prune uscate.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, se rumenesc cotletele în ulei pe ambele părți; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți; întoarceți cotletele în tigaie. Puneți deoparte 1 lingură de suc de portocale; se toarnă sucul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sirop, ghimbir și ienibahar; acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 15 minute, întorcând cotletele o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Adăugați prune uscate. Acoperiți și fierbeți până când cotletele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
5
Scoateți cotletele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
6
Combinați amidonul de porumb și sucul de portocale rezervat; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute. Lingură peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista