Cotlete de miel cu lime cheie cu morcovi glazurati

Cotlete de miel cu lime cheie cu morcovi glazurati
Cotlete de miel cu lime cheie cu morcovi glazurați este o rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap, cu 4 porții. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, suc de lămâie cheie, bulion de pui și sare kosher. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 51%. Încercați Pâine Glazed Key Lime, Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi și Gogoși coapte Key Lime Pie {Key Lime Blog Party} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți zahărul cu 1 lingură de apă într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu, rotind tigaia din când în când, până se formează un caramel auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sucul de lămâie, aduceți la fierbere și lăsați zahărul să se topească în sos până scade la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați bulionul și fierbeți până scade la 2/3 de cană, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Aburiți morcovii într-un gratar acoperit pus peste apă clocotită până când se înmoaie, aproximativ 15 minute. Amestecați 3 linguri de gastrique de lime și 1/4 linguriță de sare și piper. Se amestecă morcovii cu 1 lingură de unt, gastricul condimentat și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Amestecați coriandru cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați uniform amestecul de condimente peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până se încinge. Se prăjește mielul pe două părți până se rumenește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți până când mielul este mediu, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați mielul să stea 10 minute înainte de a-l servi cu morcovii și restul de gastrică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista