Cotlete de miel cu ierburi încrețite

Cotletele de miel cu ierburi încrețite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 663 calorii, 77g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de oțet de vin, frunze de rozmarin, cotlete de miel frenched și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlete de miel scăldate în ierburi grecești, Cotlete De Miel De Lămâie La Grătar Cu Ierburi, și Cotlete de miel cu ierburi proaspete și smochine prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt din sticlă, bateți uleiul de măsline, oțetul, usturoiul și 2 linguri de rozmarin.
Adăugați cotletele la marinată și întoarceți-le pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Adăugați restul de 1/4 cană de frunze de rozmarin în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 15 secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați rozmarinul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Prăjiți frunzele de salvie până când bulele din ulei scad, aproximativ 45 de secunde; transferați pe prosoapele de hârtie.
Adăugați frunzele de pătrunjel în uleiul fierbinte și acoperiți tigaia imediat pentru a evita stropirea; se prăjește 15 secunde, apoi se adaugă la celelalte ierburi. Condimentează ierburile cu sare.
Încălziți o tigaie pentru grătar. Răzuiește marinada de pe Cotletele de miel și condimentează cotletele cu sare și piper. Lucrând în loturi, grătiți cotletele la foc moderat, rotind o dată, doar până la roz în centru, aproximativ 6 minute în total.
Transferați Cotletele de miel în farfurii, presărați cu ierburile încrețite și serviți.