Cotlete de miel cu gutui Pocat și sos balsamic pentru tigaie

Cotlete de miel cu gutui Pocat și sos balsamic pentru tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu gutui Pocat și sos de tigaie Balsamic. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, suc de mere, crenguțe de cimbru plus 1/2 linguriță de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de miel cu un sos de tigaie Balsamic-oțet, Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă, și Cotlet de miel cu usturoi-rozmarin cu sos balsamic de mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de mere și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu–mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați felii de gutui și crenguțe de cimbru. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când gutuiul este fraged, aproximativ 20 de minute. Tulpina, rezervând gutui și sucuri separat. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Încălziți 1 lingură de ulei într–o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați miel; gatiti la coacerea dorita, aproximativ 2 1/2 minute pe parte pentru Cotletele de coaste si 3 1/2 minute pe parte pentru Cotletele de muschi pentru mediu–rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Transferați mielul pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Se toarnă picăturile din tigaie; puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați sucuri de gutui rezervate; se fierbe până se reduce la 1/4 cană, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
9
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă oțet, unt, oregano, rozmarin și 1/2 linguriță de cimbru tocat. Condimentați sosul de tigaie după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Miel de top cu gutui pocat. Puneți sosul de tigaie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista