Cotlete de miel cu gutui Pocat și sos balsamic pentru tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu gutui Pocat și sos de tigaie Balsamic. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, suc de mere, crenguțe de cimbru plus 1/2 linguriță de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de miel cu un sos de tigaie Balsamic-oțet, Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă, și Cotlet de miel cu usturoi-rozmarin cu sos balsamic de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de mere și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu–mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați felii de gutui și crenguțe de cimbru. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când gutuiul este fraged, aproximativ 20 de minute. Tulpina, rezervând gutui și sucuri separat. Aruncați crenguțele de cimbru.
Presărați mielul cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într–o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați miel; gatiti la coacerea dorita, aproximativ 2 1/2 minute pe parte pentru Cotletele de coaste si 3 1/2 minute pe parte pentru Cotletele de muschi pentru mediu–rare.
Transferați mielul pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Se toarnă picăturile din tigaie; puneți tigaia la foc mediu.
Adăugați sucuri de gutui rezervate; se fierbe până se reduce la 1/4 cană, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă oțet, unt, oregano, rozmarin și 1/2 linguriță de cimbru tocat. Condimentați sosul de tigaie după gust cu sare și piper.
Miel de top cu gutui pocat. Puneți sosul de tigaie și serviți.