Cotletele de miel cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 596 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de vin, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel cu sos de mentă și ciuperci, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se Încălzește 2 Linguri. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Condimentează Cotletele de miel cu 1 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari
5
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați Cotletele de miel, în loturi, dacă este necesar, și gătiți la foc mediu-mare, rotind o dată, până la mediu-rar, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
7
Transferați pe un platou; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Îndepărtați toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotă și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
10
Se toarnă în vin, răzuire partea de jos a tigaie. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se reduce lichidul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați bulion; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Într-o cratiță medie, aduceți bulion de pui și 1 linguriță. sare la fierbere. Se toarnă treptat polenta, amestecând. Reduceți căldura și gătiți, amestecând, timp de 5 minute. Se amestecă untul. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați cotletele și ciupercile în sosul de vin roșu și încălziți.