Cotlete de miel cu Caponata de vinete

Cotlete de miel cu Caponata de vinete
Cotletele de miel cu Caponata de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 620 calorii, 29G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Salată De Vinete, Cotlete de miel cu gust de vinete prăjite, și VINETE CAPONATA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vinetele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când vinetele încep să se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Adăugați rozmarinul, roșia și oțetul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Se ia de pe foc și se amestecă caperele și nucile de pin; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Puneți o tigaie mare la foc mare. Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper. Lucrând în loturi, așezați Cotletele de miel în tigaie, cu partea grasă în jos și gătiți până când grăsimea începe să se redea, 4 până la 5 minute. Întoarceți cotletele pe părțile laterale și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Împărțiți caponata de vinete și Cotletele de miel între farfurii și garnisiți cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Fotografie realizată de Jim Franco
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista