Cotlete De Miel Aromate Vietnameze
Cotletele de miel aromate vietnameze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 5 porții cu 149 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cotlete De Miel Vietnameze, Bulion aromat de vită Vietnameză, și Miel aromat cu curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de miel într-o tigaie și condimentați uniform cu usturoiul, pudra de usturoi, pudra de chili, zahărul, sarea și piperul.
Stropiți cu 1 lingură de suc de lămâie, sos de soia și ulei de măsline. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Lăsați mielul să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Prăjiți descoperit în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere, aproximativ 20 de minute pentru mediu sau 30 de minute pentru bine făcut.
Garnisiți cu un strop de coriandru și strecurați deasupra suc de lămâie și lămâie înainte de servire.