Cotlete de curcan cu umplutură de ciuperci și castane de apă și sos de tigaie
Cotletele de curcan cu umplutură de ciuperci și castane de apă și sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper, scallions, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Turcia cu umplutură de mere-castan și sos de cidru, Filete de curcan cu umplutură și sos de ciuperci, și Sos De Castane Cu Apă De Cârnați / Umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întoarceți broilerul la înălțime și prăjiți pâinea pe ambele părți. Ungeți pâinea prăjită din belșug cu unt înmuiat. Comutați cuptorul pentru a coace și preîncălziți la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Condimentează Cotletele de curcan cu sare, piper și 2 lingurițe păsări de curte condimentând doar globul ocular. Într-o tigaie mare, Cotletele de curcan maro pe fiecare parte la foc mediu-mare în 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Cotlete De Piept De Curcan
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați cotletele într-un vas de copt superficial și adăugați 1 cană bulion pentru a menține carnea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Transferați tăieturile în cuptor, ușor acoperite cu folie, pentru a continua să gătiți. În tigaia în care ați rumenit cotletele, adăugați 2 linguri de unt și topiți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați făină în unt și gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Bateți în aproximativ 2 căni bulion de curcan sau bulion de pui și lăsați-l să se îngroașe, 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper și condimente de pasăre, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bulion De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Preîncălziți o a doua tigaie, la foc mediu și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ciupercile tocate și rumeniți 5 minute, amestecând frecvent. Condimentează ciupercile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați țelină, castane de apă și ardei gras în timp ce le tocați. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
10
Adăugați scallions și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Tăiați pâinea în cuburi și adăugați. Umpleți umplutura cu 1 cană bulion sau stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Transferați într-un vas de servire. Folosiți o lingură de înghețată pentru a porționa umplutura de la masă. Movile de top de umplutură cu tăieturi de curcan și sos, serviți cu mazăre de zahăr și orez brun sau alte feluri de mâncare vegetale la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Cotlete De Piept De Curcan
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime