Cotlete crocante de porc cu sos de citrice

Cotlete crocante de porc cu sos de citrice
Cotletele crocante de porc cu sos de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 527 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți muștar dijon, sos de soia, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice, Cotlete De Porc Crocante, și Tonkatsu: Cotlete Crocante De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia cu muștarul și sucul de portocale până se combină. Pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, bateți ouăle cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Întindeți firimiturile de pâine într-un al treilea bol puțin adânc. Condimentați feliile de porc cu sare și piper, apoi dragați-le în făină, scuturând excesul. Înmuiați feliile în oul bătut și apoi acoperiți-le complet cu firimiturile pankobread.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire. Lucrând în loturi, prăjiți feliile de porc la foc mare până când sunt rumenite și crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; dacă carnea de porc se rumeneste prea repede, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați carnea de porc prăjită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi păstrați feliile calde într-un cuptor mic în timp ce prăjiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Aranjați feliile de porc pe farfurii. Topiți feliile de porc cu secțiunile de portocale tocate și serviți, trecând sosul de citrice la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista