Cotlet și legume de porc prăjite fără Gluten

Cotlet și legume de porc prăjite fără Gluten
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Cotletele și legumele de porc prăjite fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, frunze de maghiran, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc prăjit și legume, Cotlet De Porc Fără Gluten, și Cotlet de porc prăjit cu legume brânzeturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă pătrunjel, maghiran, cimbru, sare de usturoi și piper. Pulverizați ambele părți ale cotletelor de porc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MaghiranMaghiran
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
3
Se presară cu 1 până la 1 1/2 linguriță amestec de plante.
4
Așezați în colțurile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă cartofii, ciupercile, ardeiul gras și ceapa într-un castron mare. Pulverizați legumele de 2 sau 3 ori cu spray de gătit; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu amestecul de plante rămas; aruncați pentru a acoperi.
7
Se întinde uniform în centrul tigaiei între Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți descoperit 45 de minute. Întoarceți carnea de porc; amestecați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Puneți pene de roșii peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
10
Coaceți neacoperit 10 până la 15 minute sau până când carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista