Cotlet de vițel fript alla Fiorentina

Cotlet de vițel fript alla Fiorentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1104 calorii. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline virgin, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Polpette alla Fiorentina, Biban de mare alla Fiorentina, și Bisteccan alla Fiorentina.
Instrucțiuni
Cotlet de vițel fluture și marinat timp de 2 până la 3 ore, refrigerat, în amestec de usturoi tocat, rozmarin, salvie, sare, piper și ulei de măsline. Înveliți bine Cotletele de vițel rotind de mai multe ori.
Pune cotlete de vițel pe tigaie broiling acoperite în unt.
Așezați tigaia sub un broiler preîncălzit și gătiți vițelul timp de 5 minute pe fiecare parte. Aranjați Cotletele de vițel pe farfurii și turnați sucuri naturale din tigaie peste ele. Strângeți lămâia deasupra și serviți cu legume aburite.