Cotlet de vițel cu Radicchio, fasole albă și rozmarin
Cotlet de vițel cu Radicchio, fasole albă și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 379 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți radicchio, ulei de măsline, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cârnați italieni cu fasole albă și Radicchio, Cârnați Italieni Cu Fasole Albă Uriașă Și Radicchio, și Fasole Albă De Rozmarin.
Instrucțiuni
1
Se toacă 1 cățel de usturoi și se pasează într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare, apoi se transferă într-un castron puțin adânc. Se amestecă 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de rozmarin și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Rozmarin
Piper
Carne Măcinată
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați vițel și întoarceți o dată sau de două ori pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
3
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți vițelul, întorcându-l o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 6 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați vițelul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
5
Tăiați mărunt cățelul de usturoi rămas și adăugați-l în tigaie, apoi gătiți la foc moderat, amestecând, până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați radicchio și fasole și gătiți, amestecând, până când radicchio începe să se ofilească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Fasole
7
Adăugați oțet și gătiți până când cea mai mare parte a oțetului este evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
8
Se amestecă împreună bulion și amidon de porumb, apoi se adaugă la amestecul de fasole și se fierbe, răzuind bucăți maro, până când sosul se îngroașă ușor și aproximativ două treimi din lichid se evaporă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1/4 linguriță de rozmarin, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.