Cotlet de vițel cu crustă de muștar creol
Cotletele de vițel cu crustă de muștar creol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 656 calorii. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, muștar creol, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu crustă de muștar-salvie, Cotlete de miel cu crustă de muștar-ierburi, și Muștar Creol.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Se amestecă muștarul, maioneza și 1/2 din ceapa verde într-un castron mic.
Presărați cotletele pe ambele părți cu sare, piper și ienibahar.
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați vițel; saut până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul pe o foaie mică de copt cu margini.
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; se amestecă 15 secunde.
Adăugați pesmet;saut până devine auriu și crocant, aproximativ 1 minut.
Întindeți jumătate din amestecul de muștar gros deasupra fiecărui cotlet. Spoon firimituri deasupra amestecului de muștar.
Coaceți până când termometrul introdus orizontal în cotlet registre 135 F pentru mediu-rar, aproximativ 7 minute.
Se presară cu ceapa verde rămasă.