Cotlet De Vițel Cu Brânză Albastră

Cotletul de vițel cu brânză albastră este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 502 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de inimi de anghinare, orez instant, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Încrustat Cu Brânză Albastră, Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere, și Cotlet de porc cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Combinați 1/2 linguriță de sare, piper și boia de ardei într-un castron mic.
Presărați ambele părți ale cotletelor cu amestec de condimente.
Așezați cotletele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și fierbeți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Adăugați orez în apă clocotită; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă turmeric, 1/4 linguriță sare, anghinare și ceapă verde.
Combinați brânza albastră și iaurtul întins într-un castron mic; lingura peste Cotletele de vițel. Cotlete de carne și brânză albastră 20 de secunde sau până când brânza se topește.
Serviți cotletele peste amestecul de orez.