Cotlet de pui cu Saut de rosii 4

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de pui cu Saut de roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de tarhon, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu suc de fructe, mere și saut de afine 4, Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi, și Cotlete de pui cu anghinare, roșii și Mozzarella.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, gătiți puiul până se rumeneste și se fierbe, 2 până la 3 minute pe fiecare parte; transferați în farfurii.
Adăugați roșiile în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când încep să izbucnească, 2 până la 3 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și tarhon și se servește cu puiul.