Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă

Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă
Această rețetă face 2 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, mentă, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă, Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura, și Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bulionul, 3 linguri bourbon,zahăr și oțet într-un castron mic până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
OțetOțet
BulionBulion
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați carnea de porc cu sare, piper și ienibahar. Topiți untul în mediutigaie nonstick la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
UntUnt
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc. Saut până când doar fierte prin,aproximativ 4 minute pe fiecare parte (willbrown unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați carnea de porc pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați amestecul de bourbon în tigaie șiaduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați mazăre de zahăr șigătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute.Folosind lingura cu fante, împrăștiați mazăracarne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 3 linguri de bourbon la sosîn tigaie. Se fierbe la foc mare până când sosuleste redus la glazură subțire și se acoperă cu linguraușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se amestecă în mentă; lingură de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista