Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă
Această rețetă face 2 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, mentă, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă, Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura, și Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, 3 linguri bourbon,zahăr și oțet într-un castron mic până când zahărulse dizolvă.
Presărați carnea de porc cu sare, piper și ienibahar. Topiți untul în mediutigaie nonstick la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc. Saut până când doar fierte prin,aproximativ 4 minute pe fiecare parte (willbrown unt).
Transferați carnea de porc pe platou.
Adăugați amestecul de bourbon în tigaie șiaduceți la fiert.
Adăugați mazăre de zahăr șigătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute.Folosind lingura cu fante, împrăștiați mazăracarne de porc.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați 3 linguri de bourbon la sosîn tigaie. Se fierbe la foc mare până când sosuleste redus la glazură subțire și se acoperă cu linguraușor, aproximativ 3 minute.
Se amestecă în mentă; lingură de porc și se servește.