Cotlet de porc și caserolă de fasole verde

Carnea de porc și caserola de fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $7.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 709 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cremă condensată de supă de țelină, fasole, cotlete de coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola De Cotlet De Porc, Caserola De Cotlet De Porc, și Caserola De Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Spray vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit. Tăiați grăsimea din carne de porc, dacă este necesar.
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se pune în vasul de copt.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cepei, într-un castron mediu.
Se întinde peste Cotletele de porc.
Coaceți descoperit aproximativ 50 de minute sau până când amestecul este bulbuc.
Presărați ceapa peste caserolă.
Coaceți descoperit 5 minute.