Cotlet de porc și cartofi Festonați cu brânză
Cotletele de porc și cartofii cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, sare și piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu cartofi Festonati, Cotlet de porc și cartofi Festonati, și Cartofi festonati si cotlet de porc.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc într-un aragaz lent; se presara cu sare si piper.
Puneți 1/4 din cartofii tăiați felii peste Cotletele de porc, urmate de 1/4 din feliile de ceapă.
Se presară ceapa cu 1 lingură de făină și se condimentează cu sare și piper. Repetați straturile de cartofi, ceapă, 1 lingură de făină și o stropire de sare și piper încă de trei ori.
Se amestecă sosul de brânză cu laptele până se omogenizează și se toarnă peste cartofi. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 6 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.