Cotlet de porc și cartofi Festonați cu brânză

Cotlet de porc și cartofi Festonați cu brânză
Cotletele de porc și cartofii cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, sare și piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu cartofi Festonati, Cotlet de porc și cartofi Festonati, și Cartofi festonati si cotlet de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-un aragaz lent; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți 1/4 din cartofii tăiați felii peste Cotletele de porc, urmate de 1/4 din feliile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se presară ceapa cu 1 lingură de făină și se condimentează cu sare și piper. Repetați straturile de cartofi, ceapă, 1 lingură de făină și o stropire de sare și piper încă de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Se amestecă sosul de brânză cu laptele până se omogenizează și se toarnă peste cartofi. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista