Cotlet De Porc În Stil Grecesc
Cotletele de porc în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 233 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți castraveți, ceapă, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc În Stil Grecesc, Cotlete De Miel La Grătar În Stil Grecesc, și Cotlete de miel la grătar (stil grecesc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de oțet de vin roșu, oregano, 1 linguriță de ulei de măsline și usturoi într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc în pungă și sigilați. Marinați timp de 20 de minute la temperatura camerei, întorcându-vă după 10 minute.
Combinați restul de 1 lingură de oțet, restul de 1 linguriță de ulei, iaurt, 1 lingură de mărar și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel. Acoperiți și răciți.
Combinați roșiile, castraveții și ceapa.
Presărați amestecul de roșii cu 1/8 linguriță de sare; aruncați pentru a combina.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Presărați uniform ambele părți de porc cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 2 minute.
Așezați 3/4 cană amestec de roșii pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc și aproximativ 3 linguri amestec de iaurt.