Cotlet de porc, varză și mere

Cotlet de porc, varză și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de porc, varza și merele. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de măr Granny smith, bere lager, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu varză și mere, Cotlet de porc cu varză cremoasă și mere, și Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 lingurițe. paprika, 1 linguriță. proaspăt sau 1/2 linguriță. cimbru uscat, 1 linguriță. sare, 1 linguriță. piper și 1 linguriță. proaspăt sau 1/2 linguriță. salvie uscată; frecați uniform peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Salvie UscatăSalvie Uscată
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Gătiți feliile de slănină într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mare, 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Gatiti carnea de porc in picaturi fierbinti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata; scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați varză, ceapă și măr în tigaie. Acoperiți și reduceți focul la mediu; gatiti, amestecand ocazional, 15 minute sau pana cand varza incepe sa se ofileasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pasta de roșii, berea, slănina, restul de 1 linguriță. paprika, 1 linguriță. proaspăt sau 1/2 linguriță. cimbru uscat, 1 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și 1 linguriță. proaspăt sau 1/2 linguriță. salvie uscată, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când varza este fragedă și lichidul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Salvie UscatăSalvie Uscată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carne de porc și gătiți, neacoperit, 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
* 1 1/2 cesti de cidru de mere poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Samuel Adams Boston Lager.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LagerLager

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 9 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista