Cotlet De Porc Umplut Cu Salvie De Mere

Cotlet De Porc Umplut Cu Salvie De Mere
Cotletele de porc umplute cu salvie de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Umplut Cu Mere-Salvie, Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista