Cotlet De Porc Umplut Cu Muștar De Mere
Această rețetă fără lactate servește 50 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți ritz, cotlete de porc, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Muștar De Mere, Cotlet De Porc Cu Muștar De Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Faceți buzunar în fiecare cotlet făcând cu atenție tăierea orizontală în partea cea mai groasă a cotlet, având grijă să nu tăiați până la partea opusă a cotlet.
Combinați mere, firimituri de cracker, nuci, 2 linguri. muștar și stafide; lingură în buzunare în cotlet. Apăsați părțile tăiate împreună pentru a sigila buzunarele; fixați cu scobitori din lemn.
Cotlete la grătar 30 min. sau până când se termină cotletele (145F), întorcându-se după 15 min. și periajul cu muștarul rămas.
Lăsați să stea 3 min. înainte de a scoate scobitori din cotlet și de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.