Cotlet de porc umplut cu fenicul cu glazură Miso-marmeladă
Loinul de porc umplut cu fenicul cu glazură Miso-marmeladă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 490 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, semințe de fenicul, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, Pâine de porc și șuncă cu glazură de marmeladă-muștar, și Loin de carne de porc cu fenicul pentru rețete similare.