Cotlet De Porc Tex-Mex La Grătar
Cotletul de porc Tex-Mex la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 463 calorii, 42G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Dacă aveți sare și piper kosher, fulgi de piper, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați împreună 2 linguri ulei, usturoi, pudră de chile, fulgi de ardei roșu și sare și piper, după gust.
Adăugați jumătate din cutia de roșii (rezervați roșiile rămase pentru rețeta rotundă 2 Burritos de vită și fasole).
Adăugați Cotletele de porc, sigilați și amestecați totul împreună.
Puneți punga într-un castron și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până peste noapte.
Încălziți grătarul în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți cotletele din marinată și grătați la foc mediu-mare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se toarnă marinada într-o cratiță, se aduce la fierbere și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
În timp ce Cotletele de porc se gătesc, faceți varza. Tăiați jumătate din capul de varză (rezervați jumătate rămasă pentru Runda 2 Rețetă de carne de vită și fasole Burrito). Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei. Când este fierbinte, adăugați varza și gătiți până începe să se ofilească, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați oțetul, zahărul brun și sarea, după gust. Amestecați-l bine și gătiți până când varza este complet ofilită și doar fragedă, aproximativ 5 minute.
Serviți Cotletele de porc deasupra varzei și deasupra cu marinata gătită. (Rezervă 1 cotlet de porc pentru runda on-line 2 reteta de carne de porc și Cornbread Bites.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.