Cotlet de porc sărat cu Hash de mere

Cotlet de porc sărat cu Hash de mere
Cotletele de porc sărate cu Hash de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 446 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, sare de mare, cartofi subțiri yukon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Cotlet de porc sărat cu Hash de mere, Cotlet De Porc Cu Mere La Grătar, și Cotlet de porc sărat cu compot de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: amestecați 8 căni de apă, sucurile de fructe, feniculul și sarea într-o cratiță mare la foc mediu. Se fierbe timp de 20 de minute. După încălzire, scoateți saramura de pe foc, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cotletele și lăsați să se rumenească timp de 3 ore și până la 24 de ore la refrigerare. (Cu cât cotletele sunt mai lungi, cu atât mai multă sare și aromă de fructe vor fi absorbite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Pentru carnea de porc: în tigaie mare sote la foc mare, se adaugă uleiul, se lasă să se încălzească până pe punctul de a fuma și apoi se adaugă 3 cotlete în tigaie. Reduceți focul și gătiți timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte, acest lucru ar trebui să producă o cotlet maro auriu. Repetați procesul cu restul de 3 cotlete. Țineți cald până la servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru hash: întoarceți aceeași tigaie la foc mediu-mare și adăugați uleiul și cartofii. Amestecați cartofii până se înmoaie și se rumenesc pe margini, aceasta va dura 6 până la 8 minute. Odată ce cartofii sunt fierți, adăugați ceapa, condimentați cu sarea și piperul și continuați să gătiți până când ceapa s-a înmuiat, 3 până la 4 minute. În cele din urmă, reduceți focul la mediu, adăugați merele și terminați de gătit pentru ultimele 4 minute. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și serviți cu sos fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista