Cotlet de porc sărat cu Hash de mere
Cotletele de porc sărate cu Hash de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 446 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, sare de mare, cartofi subțiri yukon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Cotlet de porc sărat cu Hash de mere, Cotlet De Porc Cu Mere La Grătar, și Cotlet de porc sărat cu compot de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru saramură: amestecați 8 căni de apă, sucurile de fructe, feniculul și sarea într-o cratiță mare la foc mediu. Se fierbe timp de 20 de minute. După încălzire, scoateți saramura de pe foc, lăsați să se răcească.
Adăugați cotletele și lăsați să se rumenească timp de 3 ore și până la 24 de ore la refrigerare. (Cu cât cotletele sunt mai lungi, cu atât mai multă sare și aromă de fructe vor fi absorbite.)
Pentru carnea de porc: în tigaie mare sote la foc mare, se adaugă uleiul, se lasă să se încălzească până pe punctul de a fuma și apoi se adaugă 3 cotlete în tigaie. Reduceți focul și gătiți timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte, acest lucru ar trebui să producă o cotlet maro auriu. Repetați procesul cu restul de 3 cotlete. Țineți cald până la servire
Pentru hash: întoarceți aceeași tigaie la foc mediu-mare și adăugați uleiul și cartofii. Amestecați cartofii până se înmoaie și se rumenesc pe margini, aceasta va dura 6 până la 8 minute. Odată ce cartofii sunt fierți, adăugați ceapa, condimentați cu sarea și piperul și continuați să gătiți până când ceapa s-a înmuiat, 3 până la 4 minute. În cele din urmă, reduceți focul la mediu, adăugați merele și terminați de gătit pentru ultimele 4 minute. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și serviți cu sos fierbinte, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.