Cotlet de porc spaniol cu umplutură de porumb Linguica și sos de cireșe-Rioja
Rețeta de cotlet de porc spaniol cu umplutură de porumb Linguica și sos de cireșe-Rioja ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână rioja, frunze de cimbru, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Spaniol Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin, Umplutură de pâine de porumb cu Linguican și Kale, și Sos cotlet de porc cu biscuiti umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți o tigaie la foc mediu. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în tigaie, 2 rotații în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cotletele și caramelizați carnea, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați carnea într-o tigaie și introduceți-o în cuptor pentru a termina de gătit, 12 până la 15 minute. Întoarceți tigaia la aragaz, reduceți puțin focul și adăugați unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Adăugați făina în unt și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Bateti vinul in tigaie si reduceti 1 minut, apoi amestecati in conserve si 1 cana de stoc. Condimentează cu sare și piper negru grosier și lasă șuvița să se îngroașe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei. Când uleiul fumează, adăugați linguica sau chorizo și maro, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se adaugă țelina, ceapa, ardeii, usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute apoi zdrobiti briose in tigaie si combinati cu legume. Umeziți umplutura cu 1 cană rămasă de stoc și condimentați cu boia afumată și cimbru. Reduceți căldura la minim și păstrați-o caldă până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți carnea din cuptor și amestecați picăturile în sosul dvs. Gramada umplutura pe plăci, cotlete alături și polonic sos peste ambele. Împrăștiați pătrunjelul peste carne și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.