Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru
Această rețetă face 1 porții cu 359 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 8 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi tocați maro, răsturnând o dată, 5 până la 6 minute în total.
Transferați cu clești pe o farfurie.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie și se reduce focul la moderat, apoi se gătește ceapa, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Se adaugă oțet și se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 3 secunde.
Întoarceți cotletul în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie, apoi adăugați apă, smântână și salvie și fierbeți, acoperit, fără a se întoarce, până când termometrul introdus orizontal în centrul cotletului (evitați osul) înregistrează 150 de minute, 5 până la 6 minute.
Transferați cotletul pe o farfurie curată, apoi fierbeți sosul, neacoperit, amestecând, până când lichidul se reduce la aproximativ 3 linguri, 1 până la 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Sos de lingură peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.