Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru

Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru
Această rețetă face 1 porții cu 359 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 8 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi tocați maro, răsturnând o dată, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați cu clești pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie și se reduce focul la moderat, apoi se gătește ceapa, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă oțet și se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 3 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
6
Întoarceți cotletul în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie, apoi adăugați apă, smântână și salvie și fierbeți, acoperit, fără a se întoarce, până când termometrul introdus orizontal în centrul cotletului (evitați osul) înregistrează 150 de minute, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
OsOs
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați cotletul pe o farfurie curată, apoi fierbeți sosul, neacoperit, amestecând, până când lichidul se reduce la aproximativ 3 linguri, 1 până la 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Sos de lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista