Cotlet de porc smucit cu inimi de salată de palmier și Pătlagine dulci

Cotletele de porc Jerk cu inimi de salată de palmier și Pătlagine dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 665 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de piper, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc smucit cu inimi de salată de palmier și Pătlagine dulci, Tostone dulci de banane cu homar din Caraibe și inimi de salată de palmier, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați subțire inimile de palmier pe diagonală și puneți-le într-o strecurătoare împreună cu ceapa feliată. Clătiți bine sub apă rece și uscați.
Transferați într-un castron mare și aruncați împreună cu ingredientele rămase pentru salată.
Întindeți pătlaginele pe foaia de copt căptușită cu folie și coaceți până la fierbinte, 5 până la 10 minute.
În timp ce pătlagina se coace, se prăjește ușor tigaia cu ulei și se încălzește la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Între timp, amestecați împreună condimentul smucit și uleiul într-un castron mic și frecați peste tot carnea de porc pentru a acoperi. Carne de porc la grătar, întorcându-se o dată, până când este gătită, aproximativ 3 minute în total.
Serviți carnea de porc cu salată și pătlagine.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.