Cotlet de porc saut cu sos de cartofi dulci, mere si mustar
Saut cotlet de porc cu cartofi dulci, mere și sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 474 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, braeburn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar, Cotlet de porc cu mere și sos cremos de muștar, și Cotlet de porc cu mere saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cidrul, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare într-o cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cidru
Sare
2
Se usucă Cotletele de porc și se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Porc
3
Încălziți o tigaie de 12 in/30,5 cm la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline. Când uleiul strălucește, adăugați Cotletele de porc condimentate în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie. (Nu vor fi gătite în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
5
Adăugați cartoful dulce, mărul, șalota, amestecul de cidru și o măcinare sau două de piper în tigaia fierbinte. Aduceți totul la foc mic, acoperiți și reduceți focul la mediu-scăzut sau scăzut—tigaia ar trebui să buleze, dar nu prea agresiv. Gătiți amestecul de cartofi până când o furculiță străpunge ușor cartoful parțial gătit, dar există încă o anumită rezistență, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ceapă Eșalotă
Piper
Cartofi
Măr
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie (împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie) și cuibăriți-le în cartofi și mere. Acoperiți și gătiți până când carnea este gătită și cartofii sunt fragede, cu aproximativ 8 minute mai mult. Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Condimente
Cartofi
Măr
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați Cotletele de porc, cartofii și merele pe două farfurii încălzite. Ar trebui să rămână puțin lichid în tigaie pentru a servi drept bază pentru sos. (Dacă cartofii au absorbit tot lichidul, adăugați 2 până la 3 linguri de cidru în tigaie și încălziți-l scurt la foc mediu.) Se amestecă muștarul în sucurile de tigaie cu o furculiță. Gustă sosul și adaugă mai mult piper dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Cartofi
Muștar
Măr
Piper
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Puneți sosul peste carne și legume, presărați pătrunjelul deasupra și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Sos
Carne
9
Este atât de ușor: Scuzați-mă, dar, aveți vreun Poupon Gri? Dacă nu, obțineți câteva sau cumpărați unul dintre numeroasele muștaruri excepționale din cereale integrale de pe rafturile alimentare în aceste zile-au mai multe "pow!"decât stilul Dijon neted. Pommery Moutarde de Meaux este etalonul de aur, fiind "servit la mesele regilor francezi din 1632", ceea ce probabil îl face suficient de bun pentru noi ceilalți.Extra foame?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
10
Adăugați mazăre cu abur în pungă pentru un strop de verde binevenit pe farfurie. În pahar: un Riesling mediu-uscat va completa carnea de porc dulce și merele, la fel ca un pahar înalt și rece de bere de grâu în stil Belgian, cum ar fi Blue Moon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling Uscat
Măr
Grâu
Mazăre
Carne De Porc
Ale
11
Retipărit cu permisiunea de la o tigaie, două farfurii: mai mult de 70 de mese complete de noapte pentru două de Carla Snyder. Text copyright 2013 de Carla Snyder; fotografii Copyright 2013 de Jody Horton. Publicat de Chronicle Books LLC.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.