Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă

Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă
Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 484 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coapse de porc, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Încercați Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă, Muschi de porc la gratar cu ardei si ceapa, și Cotlet De Porc În Stil Cubanez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, într-un blender și amestecați până se omogenizează; pus deoparte.Pregătiți 6 (16 inci) lungimi de sfoară de măcelar. Pentru a flutura carnea de porc, așezați carnea pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați longitudinal în centru, aproape, dar nu chiar tăind carnea de porc, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 3/4 până la 1 inch. Deschideți carnea de porc ca o carte și împingeți-o pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 3/4 până la 1 inch. Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 3/4 până la 1 inch. Rotiți carnea de porc și repetați pe cealaltă jumătate. Întoarceți carnea de porc astfel încât să fie tăiată în jos. Folosind mâinile, frecați jumătate din amestecul de usturoi pe suprafața superioară a cărnii de porc. Întoarceți din nou carnea de porc și frecați-o cu jumătatea rămasă din amestecul de usturoi.Începând din partea dreaptă, rotiți carnea de porc într-un cilindru strâns. Legați-l transversal cu bucățile de sfoară, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci. Tăiați orice sfoară în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Transferați coapsa de porc pe o foaie de copt și acoperiți-o cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Scoateți tija centrală a rotisorului (scuipat) și vârfurile furcii de pe un grătar cu gaz exterior cu un accesoriu pentru rotisor. Porniți arzătorul pentru rotisor, porniți arzătoarele pentru grătarul din stânga și din dreapta la mediu (lăsați arzătorul din mijloc oprit) și lăsați grătarul să se încălzească la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Între timp, încărcați carnea de porc pe scuipat și pregătiți legumele.Glisați 1 furcă cu vârf pe scuipat cu dinții orientați spre interior, așezând-o la aproximativ 10 inci de capătul scuipatului și strângeți furculița la jumătate. Glisați scuipatul prin centrul cărnii de porc pe lungime și împingeți carnea de porc până când este ferm încorporată pe colțurile furculiței. Atașați cealaltă furculiță cu dinții orientați spre interior și glisați-o în jos până când este ferm încorporată în carnea de porc. Dacă este necesar, reglați furculițele și carnea de porc astfel încât acestea să fie centrate pe scuipat. Strângeți ambele furci în poziție; pune deoparte. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați ardeii grași și ceapa pe foaia de copt, stropiți cu uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina; pune deoparte.Când grătarul este gata, încărcați capătul ascuțit al scuipatului pe motorul rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați foaia de legume direct pe grătarele de grătar de sub carnea de porc. Porniți motorul rotisorului, acoperiți grătarul și gătiți, amestecând legumele la fiecare 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 F, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.Opriți motorul rotisorului, arzătorul rotisorului și arzătoarele pentru grătar. Folosind suporturi sau prosoape de bucătărie, îndepărtați cu grijă scuipatul pe o tăietură și slăbiți furculițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți carnea de porc din scuipat și scoateți furculițele. Cortați carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Scoateți tava cu legume de pe grătar și acoperiți-o cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați și aruncați sfoara din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Tăiați carnea transversal în felii groase de 1/2 inch și serviți cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista