Cotletul de porc prăjit de pui cu chutney de pere Chunky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 724 calorii, 52G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți boabe de piper roz, unt, scurtarea legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul din trestie, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Cookie Bomboane Trestie De Zahăr Flori ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți scurtarea într-o tigaie adâncă până când ajunge la aproximativ 1 inch în partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește la 360 de grade F.
4
În timp ce scurtarea se încălzește, condimentează Cotletele de porc cu sare și piper pe ambele părți, puse deoparte. Într-un castron puțin adânc bateți ouăle, 1 lingură de apă, piper cayenne și 1/2 linguriță de piper negru. Într-o pungă de hârtie amestecați făina și amidonul de porumb. Se acoperă Cotletele de porc în amestec de ouă, se transferă într-o pungă de hârtie și se agită până se acoperă. Prăjiți Cotletele de porc până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Cotlet De Porc
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. (Păstrați cotletul de porc într-un cuptor cald dacă nu este posibil să gătiți toate simultan.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare și sotati perele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sării, și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți focul la mediu-înalt și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se ia de pe foc și se servește cu cotlet de porc prăjit de pui.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.