Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere

Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere
Cotletul de porc prăjit de pui cu chutney de pere Chunky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 724 calorii, 52G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți boabe de piper roz, unt, scurtarea legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul din trestie, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Cookie Bomboane Trestie De Zahăr Flori ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți scurtarea într-o tigaie adâncă până când ajunge la aproximativ 1 inch în partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se încălzește la 360 de grade F.
4
În timp ce scurtarea se încălzește, condimentează Cotletele de porc cu sare și piper pe ambele părți, puse deoparte. Într-un castron puțin adânc bateți ouăle, 1 lingură de apă, piper cayenne și 1/2 linguriță de piper negru. Într-o pungă de hârtie amestecați făina și amidonul de porumb. Se acoperă Cotletele de porc în amestec de ouă, se transferă într-o pungă de hârtie și se agită până se acoperă. Prăjiți Cotletele de porc până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. (Păstrați cotletul de porc într-un cuptor cald dacă nu este posibil să gătiți toate simultan.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare și sotati perele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sării, și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți focul la mediu-înalt și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se ia de pe foc și se servește cu cotlet de porc prăjit de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista