Cotlet de porc prăjit cu sos de coacăze roșii

Cotlet de porc prăjit cu sos de coacăze roșii
Cotletele de porc coapte cu sos de coacăze roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 371 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. Un amestec de piper, cotlet de porc tăiat în centru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat, Cotlet de porc ars cu sos de struguri, și Cotlet de porc prăjit cu sos de boabe de piper verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați Cotletele de porc cu coriandru și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CoriandruCoriandru
SareSare
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă, cimbru, usturoi și restul de 1/4 linguriță sare în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă oțetul; gatiti 15 secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jeleu și piper; gatiti 2 minute sau pana se topeste jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
JeleuJeleu
7
Combinați 1 linguriță de amidon de porumb și 1 linguriță de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați Cotletele de porc în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Garnisiți Cotletele de porc cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ArpagicArpagic

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista