Cotlet de porc prăjit cu sos de ceapă caramelizat
Cotletele de porc prăjite cu sos de ceapă caramelizat sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canolan, sos de ceapă caramelizat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de ceapă, Cotlet de porc în sos de ceapă, și Cotlet de porc în sos de ceapă de țară.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 Ingrediente, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei într-un vas superficial.
Așezați fiecare cotlet de porc între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/8 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Presărați carnea de porc cu restul de 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un alt vas puțin adânc. Dragă carne de porc în făină, înmoaie în albușuri de ou și dragă în amestec de pesmet, apăsând pentru a adera; așezați pe un suport de sârmă.
Gatiti jumatate de carne de porc in 1 1/2 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 3 până la 4 minute sau până devine aurie. Dab top de carne de porc cu 1 1/2 lingura. ulei folosind o perie de patiserie; întoarceți carnea de porc. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat. Păstrați cald pe un suport de sârmă curat într-o tigaie cu jeleu într-un cuptor de 200. Repetați cu carnea de porc rămasă și 3 linguri. ulei.
Se servește cu sos de ceapă caramelizat și salată de varză de mere.