Cotlet de porc prăjit cu sos de ceapă caramelizat

Cotlet de porc prăjit cu sos de ceapă caramelizat
Cotletele de porc prăjite cu sos de ceapă caramelizat sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canolan, sos de ceapă caramelizat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de ceapă, Cotlet de porc în sos de ceapă, și Cotlet de porc în sos de ceapă de țară.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 Ingrediente, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați fiecare cotlet de porc între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/8 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Presărați carnea de porc cu restul de 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un alt vas puțin adânc. Dragă carne de porc în făină, înmoaie în albușuri de ou și dragă în amestec de pesmet, apăsând pentru a adera; așezați pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Gatiti jumatate de carne de porc in 1 1/2 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 3 până la 4 minute sau până devine aurie. Dab top de carne de porc cu 1 1/2 lingura. ulei folosind o perie de patiserie; întoarceți carnea de porc. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat. Păstrați cald pe un suport de sârmă curat într-o tigaie cu jeleu într-un cuptor de 200. Repetați cu carnea de porc rămasă și 3 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se servește cu sos de ceapă caramelizat și salată de varză de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista